Volleybal: Koos Nederhoed fluit Paasmaandag nationale bekerfinale

Scheidsrechter Koos Nederhoed
Foto: Ronald Hoogendoorn van de Nevobo

IJLST - De nationale sectie arbitrage heeft Koos Nederhoed uit IJlst aangewezen als arbiter bij de bekerfinalestrijd tussen Sliedrecht Sport en Booleans VV Utrecht. Het duel wordt komende Tweede Paasdag in de Van der Knaap Hal in Ede gespeeld. De thuishaven van Team 22 zal met twee bekerfinalewedstrijden van zowel heren en dames tot op de laatste stoel bezet zijn.

Het is voor de Fries niet de eerste keer dat  de bekerfinale onder zijn leiding plaatsvindt. De voormalig international  is een vertrouwd gezicht bij belangrijke wedstrijden. De ervaren scheidsrechter zette een punt achter zijn internationale fluitcarrière in 2018 en is sindsdien actief als challenge referee bij de FIVB. In dat opzicht was hij o.a. aanwezig op de Olympische Spelen in Tokio en werd door de wereldbond aangewezen als VAR bij het WK voor clubteams heren in Brazilië afgelopen december.

Nederhoed is nog altijd in zijn nopjes met een mooie nationale aanwijzing.Het volleybal en het wereldje zijn zo ontzettend leuk en als scheidsrechter geniet ik van het spelletje. Of dat nu op internationaal, nationaal of regionaal niveau is. Dat maakt me helemaal niet uit”, aldus de leidsman die buiten het actieve fluiten veel energie steekt in het begeleiden van jeugdig talent vanuit de nationale Masterclass.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden