Vacature: Vakantiekracht met vakantiebonus €1000,- netto!

De zorg voor onze klanten gaat altijd door, gelukkig ook in de vakanties. Daarom zijn wij voor de maanden juli en augustus op zoek naar fleurige Verzorgenden, Verzorgende-IG’ers en Verpleegkundigen. Kunnen je collega’s even lekker op vakantie en ga jij hier mooie ervaringen op doen! Ben jij op zoek naar een skitterende vakantiebaan in de Thuiszorg waar elke dag iets te beleven valt en ben je in het bezit van een rijbewijs? Twijfel dan niet langer en solliciteer bij de leukste Thuiszorgorganisatie van Súdwest-Fryslân!

Ben jij

Ben jij in de vakantieperiode 6 weken (of langer) aansluitend aan het werk voor Thuiszorg Slippens, én ben je per week minimaal 20 tot 24 uur beschikbaar? Dan krijg jij boven op je “normale” salaris aan het einde van je vakantiecontract een dikke, vette bonus van € 1000,- netto uitgekeerd! (Kan je daarna lekker gaan feesten….)

Ps. Je mag én langer blijven én de MBO-V bij ons doen!

 

Wij bieden

  • Min. – Max. contract voor 20 – 24 uur per week;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO-VVT;
  • Scholing en cursussen via Freshwork in Sneek.

 

Thuiszorg Slippens biedt als werkgever een vrolijke werksfeer, korte lijnen, grote inbreng van de medewerkers en werken in een klein team. Een team dat bekend is met de klant en zijn omgeving.Thuiszorg Slippens wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar post. Wij verlenen zorg in Súdwest-Fryslân.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie en voldoe je aan het profiel, of wil je meer informatie? Bel dan met Helna Koekkoek of Jantine Slippens via 0515-43 88 60 of mail ons via hrm@thuiszorgslippens.nl t.a.v. Jorrit Osinga (HR-Adviseur).
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden