Vacature! ABD Sneek zoekt een zaterdaghulp

SNEEK - ABD is dealer van Renault, Dacia en Nissan. Met inmiddels 8 vestigingen in Friesland en 185 medewerkers groeit ABD gestaag door en zijn ze al tientallen jaren op de juiste koers aan het varen.  Voor de vestiging in Sneek zoeken ze versterking op de zaterdag!

Functie
Als zaterdaghulp  heb je oog voor detail en zorg je ervoor dat alle auto’s op het terrein en in de showroom er perfect uitzien, met als doel de klant een goede eerste indruk te geven van ABD. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s van de verkoop door bijvoorbeeld auto’s klaar te zetten voor een proefrit, klanten een kop koffie aan te bieden of auto’s om te wisselen bij andere vestigingen. Ook voor de werkplaats en andere collega’s kun je net even die extra paar handen zijn om bijvoorbeeld onderdelen op te halen, klanten de weg te wijzen naar de juiste leenauto of om (leen)auto’s te tanken voor de volgende (proef)rit.

Het is een afwisselende en allround functie met heel veel werkzaamheden waarin jij kunt laten zien wie je bent, wat jij kan en wat je ambities zijn. Onderscheid jij je ten positieve? Dan kijken ze graag met je mee naar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij?
Je past goed in het profiel als je van aanpakken houdt, op details let en een spontane en klantvriendelijke houding hebt. Net als wij heb je een winnaarsmentaliteit en streef je er samen met je collega’s naar om het allemaal zo goed mogelijk te regelen op de vestiging. Je doel is om uiteindelijk door te groeien naar bijvoorbeeld een receptiefunctie of verkoopfunctie. Een rijbewijs is voor deze functie een vereiste.

Wat ABD biedt

We bieden jou een afwisselende baan in een leuk team. Je krijgt in deze functie de mogelijkheid om te laten zien wat jouw talenten en kwaliteiten zijn en om je verder te ontwikkelen.  

Interesse?

Ben je enthousiast over deze functie en pas je in het profiel wat we zoeken? Dan ontvangen we graag jouw cv met motivatie per e-mail: hrm@abdrenault.nl ter attentie van Sander Broekhuizen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden