Tweede prijs voor popkoor Hege Hakken op Schiermonnikoog

HEEG - Op zaterdag 11 juni werd alweer de 63e editie van het Muziek-en Zangfestival Schiermonnikoog gehouden. Popkoor Hege Hakken uit Heeg, dat onder leiding staat van dirigent Akke Bosma uit Sneek werd tweede met 91 punten. 

Daarbij eindigden ze vlak onder het koor Tous les Oiseaux d’Europe uit Groningen, onder leiding van Hans Kaldeway, dat 92 punten scoorde. Het juryrapport sprak van een prachtige koorklank, het zingen met volle overtuiging, de zuiverheid van het koor en de mooie samenwerking van dirigent en koor. Komende vrijdag (17 juni) zal Hege Hakken optreden bij het Galaconcert van Femuza in theater Sneek. Aanvang 19.45 uur. 

Op zaterdag 11 juni werd alweer de 63e editie van het Muziek-en Zangfestival Schiermonnikoog gehouden. Popkoor Hege Hakken uit Heeg, dat onder leiding staat van dirigent Akke Bosma uit Sneek werd tweede met 91 punten. Daarbij eindigden ze vlak onder het koor Tous les Oiseaux d’Europe uit Groningen, onder leiding van Hans Kaldeway, dat 92 punten scoorde. Het juryrapport sprak van een prachtige koorklank, het zingen met volle overtuiging, de zuiverheid van het koor en de mooie samenwerking van dirigent en koor. Komende vrijdag zal Hege Hakken optreden bij het Galaconcert van Femuza in theater Sneek. Aanvang 19.45 uur.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden