Twee Snekers videomakers vanavond in NPO tv programma

Foto aangeleverd

SNEEK- Tim en Niek zijn al vrienden sinds de middelbare school (RSG Magister Alvinus). Vlak na hun studie (Tim, Communicatie en Multimedia Design - Niek Commerciële Economie aan de HanzeHogeschool) begonnen ze vrij snel met video's maken. Vanavond, zijn de twee nieuwe videomakers te bewonderen op NPO 3 om 20.20 uur.

Tim deed mee aan de televisieserie 3 Op Reis Backpack, waarbij verschillende vloggers mee gingen op reis en stemmen moesten verzamelen voor de ultieme droombaan bij 3 Op Reis. Samen met Niek begonnen ze video's te maken om stemmen te verzamelen.  Tim won het programma waarna hij een stage ging lopen bij BNN.

Videoproductiebedrijf Tante Tini 

 

Ondertussen richtten ze het videoproductiebedrijf Tante Tini op (www.tante-tini.nl). Waar ze tegenwoordig hoogwaardige commercials maken voor merken als Tikkie, Dr. Oetker, Getir, Unox en Heineken. Hoewel het bedrijf blijft groeien, hebben ze daarnaast altijd één grote droom gehad; samen een reisprogramma maken.

En die grote droom is nu werkelijkheid geworden. In april zijn ze, met z'n tweeën (dus zonder crew), een maand lang door Ecuador getrokken en hebben ze 4 aflevering voor 3 Op Reis mogen presenteren. Ze hebben zelf alles gefilmd, gepresenteerd en bij terugkomst ook gemonteerd. 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden