Topdrukte zondagmiddag tijdens 'Fan Boer nei Minsken-markt' bij Vakantieboerderij Broeresloot

SNEEK - De markt met streekproducten op het terrein van Vakantieboerderij Broeresloot aan It Ges in Sneek trok veel bezoekers. De hele middag was het een komen en gaan van belangstellenden en dat begon gelijk al vanaf 13.00 uur toen de markt open ging.

Op deze 'Fan Boer nei Minsken-markt' werden lokale producten aangeboden, zoals groenten, paling, (geiten)kaas, brood, worst, azijnen, aardappelen, bloemstukken, eieren en nog veel meer. Daarnaast kon van allerlei lekkernijen worden geproefd. De standhouders deden dan ook goede zaken. Door het mooie zachte winterweer kon de markt buiten worden gehouden. Windschermen zorgden voor luwte zodat het voor zowel de standhouders als de bezoekers aangenaam vertoeven was.

De markt was een initiatief van Jacobs Kitchen, gevestigd in het Havencafé van de Vakantieboerderij, met het doel om de mensen te verbinden met de producten van de boer. Bij Jacobs Kitchen vinden ze dat ons mooie Friesland veel te bieden heeft aan streekproducten dichtbij. Gelet op de bezoekersaantallen van vandaag is deze opzet zeker geslaagd.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden