Thomas van Aquinoschool is gezond

SNEEK- Thomas van Aquinoschool uit Sneek heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat de Thomas van Aquinoschool zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. De Thomas van Aquinoschool is trots op dit behaalde resultaat.

 

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Thomas van Aquinoschool voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Relaties & Seksualiteit. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet: toneelvoorstellingen, Week van de Lentekriebels en andere leuke lessen.

Directeur Gerlotte Majoor van de Thomas van Aquinoschoolis trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden