Theaterbijeenkomst in Sneek: Mijn leven, mijn einde!

SNEEK- Voor iedereen die meer wil weten over welke keuzes je hebt om waardig sterven mogelijk te maken, organiseert de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) een theaterbijeenkomst op dinsdag 16 mei in Theater Sneek in Sneek. Iedereen is welkom, graag wel eerst inschrijven. Het programma start om 14.30 uur (inloop 14.00 uur) en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De toegang is gratis.

Waardig sterven in eigen regie. Bestaat dit eigenlijk wel? En wie beslist er uiteindelijk over? Het programma start met het theaterstuk Mijn leven, mijn einde! van regisseur-schrijver Helmert Woudenberg met acteurs Elsje de Wijn Kathenka Woudenberg en Vera Boot. In drie levensechte scènes wordt duidelijk waar je tegenaan kunt lopen bij ondraaglijk lijden, voltooid leven, hulp bij zelfdoding en wilsonbekwaamheid als gevolg van dementie. Hoe voorkom je dan een open einde? Na elke scène volgt een nagesprek waarin medewerkers van de NVVE ingaan op vragen én de (on)mogelijkheden rondom het levenseinde.

Tijdens de inloop en pauzes staan vrijwilligers en medewerkers klaar voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast is er doorlopend een informatietafel met brochures en informatie over (digitale) wilsverklaringen.

Aanmelden kan via nvve.nl/sneek of bel naar 020-6200690.

Datum: dinsdag 16 mei

Plaats: Theater Sneek, Westersingel 28 in Sneek

Tijd: 14.30 uur (inloop 14.00 uur) – 16.00 uur

Toegang: gratis

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden