Swingover Sneek gaat met de jeugd aan de slag

SNEEK- Nu het sporten weer mag en keuzes worden gemaakt, kun je ook gaan kiezen voor de snelst groeiende sport, survival. Swingover Sneek is nu 4 jaar actief op het Schuttersveld en heeft inmiddels een betrouwbaar ledenaantal. De stichting heeft onlangs verschillende hindernissen bijgebouwd en er zijn plannen voor nog meer uitbreiding op het sportpark. Hiermee wordt rekening gehouden met laagdrempelige hindernissen met een veilige instap voor jeugd.

Al enige tijd ontvangen we de vraag of de jeugd ook welkom is bij de trainingen. Deze vraag kunnen we nu met “ja” beantwoorden. Met ingang van het nieuwe seizoen, augustus 2021, gaat Swingover Sneek trainingen verzorgen aan jeugd vanaf 10 jaar (groep 7) Je kan op de donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur bij ons komen sporten. Voordat je daadwerkelijk lid wordt en deelneemt aan de trainingen ga je 5x deelnemen aan de survival introductie. Hier worden jou verschillende survival skills aangeboden, zodat je goed kan meekomen met de reguliere trainingen.

Ben jij geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden? Laat dan van je horen via info@swingoversneek.nl en ontvang de informatie die jij nodig hebt.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden