Vrijdag aanstaande online Nieuwjaarsbingo Sneek Wit Zwart

SNEEK- Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart luidt aanstaande vrijdag het nieuwe jaar in met een heuse online Nieuwjaarsbingo. Het is de derde editie van de onlinebingoshow van de Snekers, die daarmee begin vorig jaar landelijk de trend zetten. Naar verwachting zullen er opnieuw honderden kijkers inschakelen.

De online bingo’s van Sneek Wit Zwart staan bekend om hun enorme prijzenpakket en deelname van bekende voetbalgezichten. Eerder waren onder meer Gertjan Verbeek, Foppe de Haan en oud-Sneeklid Sherida Spitse in de uitzending te zien. Met de opbrengst wordt de vereniging ondersteund, die het door de coronacrisis zonder een groot deel van de kantine-inkomsten moet doen.

Net als bij voorgaande edities is er voorafgaand aan het hoofdprogramma een speciale kindereditie. Presentatoren en oud-eerste elftalspelers Richard Douwes en Marten Feenstra begeleiden de kijkers en ook de notaris drs. Jansen is weer van de partij.

De live-uitzendingen beginnen om 17.30 uur (kinderprogramma) en 20.00 uur en zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Sneek Wit Zwart en vvsneekwitzwart.nl/bingo. Via dat laatste adres zijn tot vrijdagmiddag 12.00 uur de laatste bingokaarten te koop.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden