VC Sneek neemt niet deel aan nationaal bekertoernooi

Foto FB-pagina vc Sneek

SNEEK- Het bestuur van vc Sneek, heeft gisteravond, samen met de technische staf, de selectie van VC Sneek D1 geïnformeerd over het lastige besluit om de voor aanstaande vrijdag geplande bekerwedstrijd tegen VCN niet te spelen. Dit betekent dat VC Sneek uitgeschakeld is in het nationale bekertoernooi.

 

Bovenstaand besluit is genomen in verband met de coronabesmettingen rondom het eerste damesteam van VC Sneek van afgelopen week. VC Sneek vindt het uit oogpunt van de gezondheid van speelsters, staf en ook hun familieleden en werkgevers niet verantwoord om deze wedstrijd te spelen. Bovendien zijn niet alle eerder positief geteste speelsters/stafleden voldoende hersteld om de geplande uitwedstrijd te spelen.

Omdat het bekertoernooi niet verplaatst kan worden naar een later tijdstip, betekent dit dat VC Sneek niet meer kan deelnemen aan het bekertoernooi.

“Vanuit sportief oogpunt vinden we het jammer om dit besluit te moeten nemen. Maar de gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen staat bij ons te allen tijde voorop.

Ondanks dat we het komend weekend zonder spannende bekerwedstrijden moeten doen, wensen wij iedereen een gezond en leuk paasweekend”, zo laat een woordvoerder weten.