SWZ plaatst zich voor hoofdtoernooi

HARDEGARIJP- Na de zwaarbevochten zege op Balk heeft Sneek Wit Zwart ook de tweede bekerwedstrijd met winst afgesloten. In en tegen Hardegarijp bleef de formatie van trainer Hans de Jong dankzij twee treffers van Higor da Silva met 2-0 aan de goede kant van de score en met die overwinning verzekerde de ploeg zich van een plek in het hoofdtoernooi om de districtsbeker noord.

Op sportpark De Warren liet de van Zeerobben overgekomen Da Silva na twintig minuten de openingstreffer noteren en met nog nagenoeg hetzelfde aantal minuten op de klok zette de Harlinger ook zijn handtekening onder de tweede treffer van de ploeg uit de Waterpoortstad. Daarmee stelde hij voor zijn ploeg zoals hiervoor al werd vermeld, deelname aan de KO-fase van het bekertoernooi veilig en is de laatste poulewedstrijd vanuit Sneker perspectief niet meer dan een veredelde oefenwedstrijd.

​In die laatste poulewedstrijd ontmoeten de Sneker komende zaterdag om 18.30 uur in Grou tweedeklasser GAVC dat eerder van Hardegarijp verloor en gisteren in en tegen Balk knap met 2-2 gelijk speelde.

Hardegarijp - Sneek Wit Zwart 0-2 (0-1)
Doelpunten: 0-1 Higor da Silva (20.), 0-2 Da Silva (72.)
Scheidsrechter: S.D. Tyler
​Gele kaart: 
Opstelling Sneek Wit Zwart: geen informatie bekend

Bron: https://pengel.weebly.com/

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden