Puike prestatie Lars Bos: Marathon volbracht en TOP’63 vaart er financieel wel bij!

OPPENHUIZEN- “Ik kan het niet alleen. Ik zou het fantastisch vinden als mensen mij sponsoren om zo ook hun steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd voor de mooie club die Oppenhuizen heeft. Dan moet ik helemaal tot het uiterste gaan”, zei voetballer Lars Bos van TOP’63 vooraf aan zijn sponsortocht voor de club uit het tweelingdorp Oppenhuizen/Uitwellingerga. Vanmiddag om 13.00 uur startte Bos en even voor half zes voltooide de TOP’63-voetballer de marathon, opgewacht door een grote groep enthousiaste vrienden, familie en supporters.

 Geweldig!

“Geweldig! Ja echt geweldig dat ik de marathon volbracht heb”, zegt Lars Bos bij de ingang van het voetbalterrein, nadat hij zojuist het huzarenstukje volbracht heeft. “Deze kan ik weer afvinken en het veel mij alleszins mee. Ik heb het in eerste instantie voor de club gedaan en dat ik daarbij die ruim 42 kilometer volbracht heb is voor mijzelf natuurlijk heel mooi. Er zijn ook sponsoren die mij pas na het volbrengen van het hardlopen uitbetalen. En nu ik de marathon ook uitgelopen hen, wie weet”, zegt een opvallend montere Lars.

Euro's voor de clubkas van TOP'63

“Toen ik van start ging stond de teller op 3200 euro, en alles is natuurlijk mooi meegenomen. Ik heb eerder drie keer een halve marathon gelopen. Voor deze marathon heb ik twee keer per week getraind.”

Verschillende ploegmaten liepen een gedeelte van het parcours, dat via Oppenhuizen, Joure en het Sneekermeer liep, met Lars mee. Onderweg stonden vrienden met borden en spandoeken om de dertigjarige Lars aan te moedigen.

Bij de finish waren er uiteraard bloemen van TOP’63 voorzitter Pier van der Meer voor de nummer 7 van het eerste elftal.  

Wil jij Lars steunen met dit prachtige en dappere initiatief? Dat kan! Doneren kan via doneeractie.nl/lars-bos-maakt-kilometers-voor-top-63/-49907

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden