KV de Waterpoort 1 laat punten uit handen grissen door Club Brothers 1

GRONINGEN – Afgelopen zaterdag vertrok de selectie van de Waterpoort vanuit Sneek richting Groningen. Club Brothers 1, een tamelijk onbekende ploeg voor de Waterpoort, stond op het programma. Het bleek een teleurstellende match te worden waarin de groen-witte equipe aan het kortste eind trok.

In de eerste helft werd de score geopend door Club Brothers, maar al snel volgden de doelpunten van de Waterpoort. Hoewel de Waterpoort aanvankelijk sterker leek en een voorsprong van 3 a 4 punten wist vast te houden, kon de ploeg van Henk Kallenkoot niet doorzetten. Er zaten veel slordigheidsfoutjes in het spel en grote kansen werden te weinig afgerond.

De tweede helft pakte dramatisch uit voor de Snekers.  Het scorend vermogen van de Waterpoort zakte naar een laag niveau, vaak omdat de aanvalsmomenten van korte duur waren. Veel onnodige fouten gaven Club Brothers gelegenheid om langszij te komen en zelfs de leiding over te nemen.  Door onder andere de fraaie doelpunten van Invalster Rommy Damstra-Postma bleef het tot op het eind spannend. De Waterpoort was echter niet meer bij machte om de wedstrijd naar eigen hand te zetten en verloor met 22-20.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden