Flits van Snits wint bij de Tandems in de Gouden Pijl van Emmen

Emmen - Op zondagavond, 5 augustus, werd er voor het eerst door de ID renners gereden bij de Gouden Pijl van Emmen. Op het parcours waar net renners als Tom Dumoulin, Nikki Terpstra, Dylan Groenewegen, Bauke Mollema en nog meer profwielrenners hun sprintwedstrijd hadden gereden.

In een prachtige ambiance met veel publiek langs de kant werd er een moeilijk parcours van 2 kilometer gereden.Ook de beroemde/beruchte tunnel was hierin opgenomen.

Samen met Aalzen Alma, zijn piloot, zat de Flits van Snits de gehele wedstrijd op kop. Er werd een stevig tempo gereden door de koplopers, zo rond de 41 kilometer per uur. Tijdens de wedstrijd sloot een aantal profwielrenners aan en reed een aantal ronden mee wat voor de ID renners natuurlijk geweldig was. Want wie kan nu zeggen dat hij of zij samen met Tom, Dylan, Nikki en andere profrenners in één parcours heeft gereden als amateur wielrenner!

Bij de sprint kwam de Flits van Snits net tekort om over all winnaar te worden maar werd wel de winnaar bij de tandemrijders. De winnaars van de verschillende klassen kregen een mooie trofee en de andere renners allemaal een medaille. Na de prijsuitreiking konden de ID renners met hun helden op de foto die daar alle tijd voor namen voordat zij hun laatste wedstrijd van die dag moesten beginnen.

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden