De 4 Mijl van Sneek: De mooiste 4 Mijl van Friesland

Sneek- Op 27 is het weer zo ver, dan gaat de 4 Mijl van Sneek weer van start. Hieronder het programma.

PROGRAMMA 27 MEI 2018

THEATER SNEEK

  • 11:00 uur – theater geopend voor afhalen startnummers en loopshirts – na-inschrijving geopend voor kids en volwassenen
  • 12:45 uur – warming-up voor de Rabo kidsrun (5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 12 jaar) verzamelpunt voor het theater

MARKTSTRAAT

  • 13:30 uur – Start Rabo Kidsrun 5 t/m 7 jaar
  • 13:45 uur – Start Rabo Kidsrun 8 t/m 10 jaar
  • 14:00 uur – Start Rabo Kidsrun 11 t/m 12 jaar
  • 14:30 uur – Prijsuitreiking Rabo Kidsrun
  • 15:00 uur – Start 4 Mijl van Sneek
  • 16:00 uur – Prijsuitreiking 4 Mijl van Sneek

De 4 Mijl van Sneek is een hardloopwedstrijd over 4 Engelse mijl door de historische binnenstad van Sneek, waarbij je twee keer door de Waterpoort loopt. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis, met een verenigings-of scholen team of met een business team. De kinderen kunnen meedoen aan de superleuke, sportieve Rabo kidsrun waarbij alle kinderen winnaars zijn.

HARDLOPEN IS GEZOND EN DE 4 MIJL VAN SNEEK IS EEN FEEST

 

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door de haren. Meedoen aan de 4 Mijl van Sneek is een feest. Daar zorgt de organisatie GrootSneek en het publiek wel voor. Alleen dankzij de steun van onze sportieve partners, atletiekvereniging AV Horror, Gemeente Súdwest-Fryslân, Stichting Uit in Sneek, vele sponsoren en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers kan dit fantastische evenement dit jaar voor de zesde keer plaats vinden.

Publiek

4 MIJL VAN SNEEK: OOK AANMOEDIGEN IS EEN FEEST

De 4 Mijl van Sneek moet een feest zijn voor zowel lopers als het publiek. Als organisatie willen we graag een gezellige en gemoedelijke sfeer met veel bezoekers die met z’n allen plezier maken en de vele lopers aanmoedigen en ze op deze manier over de finishlijn helpen.

BANDS EN DJ’S
WIL JIJ EEN MUZIKAAL STEENTJE BIJDRAGEN?

Dit jaar hebben wij al weer enkele toezeggingen. Wil je zelf ook de 4 Mijl van Sneek muzikaal komen versterken? Meld je aan via mbouwman@yingmedia.nl.  Wij zijn nog op zoek naar enkele leuke acts en bands.

Foto's Henk van der Veer
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden