4 Mijl van Sneek via livestream volgen

Sneek - Op 27 mei wordt de 4 Mijl van Sneek georganiseerd. Dit is een hardloopevenement van 6,4 kilometer door het prachtige centrum van Sneek. Hardlopen is bij een groot publiek erg populair en van alle leeftijden. Voor de kinderen is er een Rabo Kidsrun georganiseerd. Nieuw dit jaar bij de Rabo Kidsrun is dat je dit jaar vanaf 5 jaar kan deelnemen. U kunt de 4 Mijl meelopen of hem ter plaatse volgen. Ook bestaat de mogelijkheid om het evenement live via een livestream van Podium TV te volgen. Klik daarvoor op de onderstaande link.

http://www.podium.tv/nl/201805271500/sport/hardlopen/4-mijl-van-sneek-2018

De kinderen lopen (800 meter) van de Marktstraat over het Grootzand en weer terug. Alle kinderen die zich al hebben ingeschreven ontvangen een loopshirt, flesje water, krentenbol, medaille en een MIN12 ijs bon. Deelname is gratis. De inschrijfgelden worden betaald door Rabobank SneekZuidwest Friesland. Zoals voorgaande jaren is er naast de individuele 4 mijl loop ook weer de businessrun, verenigingen- en scholierenloop.

Alles start gelijktijdig om 15:00 uur op de Marktstraat. Wanneer u langs het parcours woont kunt u deelnemers aanmoedigen door middel van versiering, muziek of de deelnemers een extra bekertje water aan te bieden. Het belooft namelijk een warme dag te worden dus dat kunnen ze wel gebruiken.

Naast hardlopen zijn er meerdere muzikale activiteiten in het centrum. Zo speelt Ladies Hardware wederom bij de Waterpoort, loopt Moustapha Seck over het Grootzand en is vanaf 11.00 Duo a la Carte te vinden bij Theater Sneek.

Als afterparty vind je vanaf 16.00 uur Berry Lee & the Boogiemasters bij de Irish Pub op de Marktstraat. Je kan je aanstaande zondag nog inschrijven vanaf 11:00 uur in het Theater aan de Westersingel te Sneek. Meer informatie vind je op www.4mijlvansneek.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden