Sneek Wit Zwart zaterdag op voor kampioenschap

SNEEK, 31 mei 2022 – Het vlaggenschip van Sneek Wit Zwart strijdt zaterdag aanstaande voor het kampioenschap in de derde klasse A. Op het eigen sportpark neemt het team het op tegen Oudehaske, de huidige nummer twaalf van de ranglijst.

Het seizoen voor Sneek Wit Zwart kende een vliegende start, maar door een iets mindere fase na de winterstop zakte de ploeg kort terug naar de derde plaats. Het team van trainer Carlo Rietdijk wist zich echter te herpakken en zag concurrent Workum punten morsen, waardoor de koppositie kon worden terugveroverd.

Voor Sneek Wit Zwart biedt het mogelijke kampioenschap eveneens de kans om te promoveren naar de tweede klasse. De vereniging maakte de overstap van zondag naar zaterdag, waardoor men terugviel naar de derde klasse. De twee daaropvolgende seizoenen met kampioenskansen werden stilgelegd door de coronacrisis.

De wedstrijd van zaterdag tegen Oudehaske begint om 14.30 uur aan de Molenkrite. De entree is vrij. Publiek wordt geadviseerd om zoveel mogelijk op de fiets naar het sportpark te komen.

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden