Sneek Wit Zwart beperkt gebruik voorzieningen

SNEEK - Als eerste voetbalclub in Sneek heeft Sneek Wit Zwart in verband met de stijging van de energiekosten besloten om het gebruik van de voorzieningen als kleedkamers en douches op het sportcomplex van de tweedeklasser te beperken. 

Zo zijn op trainingsdagen slechts een beperkt aantal kleedkamers geopend en kan er van maandag tot en met donderdag bij de trainingen van de jeugd niet gedoucht worden. Rond wedstrijden gelden ongeacht de speeldag vooralsnog geen beperkende maatregelen, al wordt gebruikers wel verzocht om zeer bewust met energie om te gaan door zo kort mogelijk te douchen, lichten bij het verlaten van de kleedkamers e.d. uit te doen en deuren zoveel mogelijk gesloten te houden. 

Verder heeft Sneek Wit Zwart een commissie ingesteld die de mogelijkheden onderzoekt om de accommodatie aan de Molenkrite verder te verduurzamen.

​Voor zover bekend is Sneek Wit Zwart de eerste club binnen onze stadsgrenzen die met betrekking tot het energiege- en verbruik beperkende maatregelen heeft ingesteld. Gelet op de ontwikkelingen op de energiemarkt waarbij de prijzen door het plafond schieten, mag men ervan uitgaan dat meerdere verenigingen binnen afzienbare tijd dit voorbeeld zullen volgen.

Bron: www.pengel.weebly.com

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden