Proef Sneek in Eet- en Biercafé 3B

SNEEK- Op vrijdag 8 oktober wordt vanaf 17.00 uur een Sneker avond georganiseerd. Met een bierproeverij, een heerlijk diner en als aandenken een limited edition Sneker Pypke. Tijdens deze exclusieve namiddag zijn de zorgbrouwers uit Dalfsen aanwezig. Zij vertellen alles over het bierbrouwproces, het runnen van een zorgbrouwerij en kun je de mannen het overhemd van het lijf vragen. Opgeven kan via info@biercafe3b.nl en kost € 45,00 p.p. De speciaalbierproeverij duurt tot 20.00 uur. Dan neemt de Sneker band ‘Just no Knock’ het stokje over en zorgen zij voor een muzikale afsluiting met stevige Rock and Blues muziek.

Samenwerking met Philadelphia Zoals veel inwoners van Sneek inmiddels weten, werkt het Sneker Pypke samen met Philadelphia. De medewerkers pakken op de werk- en begeleidingslocatie aan de Smidsstraat cadeauverpakkingen in en doen de halsstickers op de flesjes. Sinds kort beschikken zij over een etiketteermachine om ook de bierflessen te gaan etiketteren.

Zorgbrouwerij in Sneek? Het brouwen en bottelen van de zes speciaalbieren wordt vooralsnog door een zorgbrouwerij in Dalfsen gedaan. Het grote voorbeeld van de eigenaren van het Sneker Pypke, die de productie van hun bier zoveel mogelijk lokaal willen gaan doen. Maar voordat het zover is, komen de twee brouwers uit het Vechtdal dus op 8 oktober naar Eet- en Biercafé 3B in Sneek!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden