Pluk de dag Friesland op zaterdag 23 oktober

SNEEK- Eindelijk is het bijna zover. Deze inspiratie dag is bedoeld voor (ex-)patiënten met kanker en een naaste. Er is gelegenheid om informatie te ontvangen, lotgenoten te ontmoeten, ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Het accent ligt op positieve gezondheid en hoe vind ik weer de balans in mijn leven. Daarnaast is er muziek, ontspanning met massage, ruimte voor creativiteit of gewoon even een rustmoment in het Skulpcafé. Niets hoeft, veel kan!

De dag duurt van 10.30 uur tot 14.45 uur en wij zijn ontzettend trots dat Syb van der Ploeg deze dag (muzikaal) gaat openen. Daarna kunt u deelnemen aan twee workshops naar keuze, waarna er om 14.00 uur een gezellige gezamenlijke afsluiting zal plaatsvinden. Voor de gezonde lunch, koffie en thee wordt gezorgd door Lokaal 55.

"Wij vinden het fantastisch dat wij deze dag aan kunnen bieden in Friesland aan alle (ex)patiënten die geraakt zijn door kanker en hopen u te ontmoeten!"

"Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij deze bijzondere dag aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie en schrijf u in op: https://www.pluk-de-dag.org/ en maak een keuze uit de workshops: hartcoherentie, coaching vanuit ‘positieve gezondheid’, trainen na kanker, waar jouw aandacht is, daar ben jij! schrijf jezelf sterk! schrijven is leuk, maar soms…", zegt de organisatie. 

Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden en u mag een introducé (kosteloos) meenemen. Graag uw introducé ook inschrijven. Deze dag wordt u aangeboden door SamenLoop voor Hoop, Stichting Pluk de dag, Lokaal 55 en allen die een bijdrage verlenen aan deze dag.

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden