Open dag Zwerfdierenopvang De Nomadenhof

Sneek – Twee jaar lang heeft Zwerfdierenopvang De Nomadenhof in Sneek haar deuren gesloten moeten houden voor het grote publiek vanwege de Corona maatregelen. Maar dit jaar is het eindelijk zover. Op zaterdag 01 oktober 2022 van 11.00 tot 16.00 uur organiseert De Nomadenhof weer een open dag. Dit jaar grootser dan ooit.

De Nomadenhof vangt zwerfdieren op, die geen thuis meer hebben. De honden en katten die worden binnengebracht, zijn vaak kerngezond. Maar steeds vaker zitten er ook ‘brekebenen’, ‘snotneuzen’ en ander bijzondere gevallen tussen. De Nomadenhof verzorgt deze dieren en zorgt ervoor dat ze een nieuw thuis krijgen.

Omdat de opvang en verzorging van deze dieren veel geld kost, organiseert De Nomadenhof dit jaar weer een open dag. Door een uitgebreid programma aan te bieden, wordt er geld ingezameld om de hoge kosten voor de opvang te kunnen betalen. Maar ook geeft De Nomadenhof uitleg over haar werkzaamheden, en voorlichting over wat je kunt doen om zwerfdieren te voorkomen.

Tijdens deze open dag biedt De Nomadenhof haar bezoekers een vol programma met activiteiten voor jong en oud. Zo is er een informatieve wandelroute door het asiel, zijn er diverse stands en demonstraties, live muziek, een verloting en kunstveiling, en voor de kinderen is er een springkussen, schminken en een grabbelton.

Dus draagt u zwerfdieren een warm hart toe? Kom dan op zaterdag 01 oktober aanstaande naar de open dag van De Nomadenhof in Sneek.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden