Ode voor jarige Jarig en doedelzakmuziek

YSBRECHTUM- Zelfs in coronatijd moet je de slingers ophangen vindt Jannie Pluister uit Ysbrechtum en al helemaal op de dag dat je echtgenoot 60 jaar is geworden. Daarom kreeg haar jarige Jarig vanmorgen al een ontbijt op bed, werden er slingers met daarop zijn leeftijd opgehangen rond huis op Schoonoord in Ysbrechtum. En was er doedelzakmuziek en een speciaal geschreven ode voor Jarig.

Rond de klok van 10.00 uur werd Jarig compleet verrast door doedelzakspeler Denny Myles, die deel uit maakt van The MylesBrothers (www. https://mylesbrothers.com/). Dat de Schotse ‘bagpipes’ een emotioneel instrument is werd vanmorgen maar weer eens duidelijk, er vloeiden enige traantjes bij Jarig.

“It binne triennen fan bliidskip”, aldus de ontroerde inwoner van Ysbrechtum. Jannie Pluister kreeg voor de gelegenheid een Schotse kilt aangemeten en Jarig mocht Denny Myles nog even ondersteunen met tromgeroffel. Al met al een onvergetelijke zestigste verjaardag. Naast het echtpaar Pluister waren de kinderen en kleinkinderen ook aanwezig bij het exclusieve en prachtige optreden.

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden