Nog beperkt aantal kaarten Sportcafé beschikbaar

Aanvoerster van Friso Sneek Nynke Oud schuift aan bij het Sportcafé.
Foto: Ynte Dragt

SNEEK - Komende donderdag staan alle troepen paraat om in het Fries Scheepvaart Museum de kick off te doen voor het sportcafé waarin sportjournalist Peter van der Meeren diverse prominente gasten ontvangt. De razende reporter presenteert in twee edities de grootste Sneker sporten namelijk voetbal en volleybal, want de junimaand staat volop in het teken van de sport.

Ouverture
Komende donderdag is de ouverture waarin Van der Meeren met de succesvolle Sneker volleyballers van weleer Olof van der Meulen, Jan Posthuma en Ronald Zoodsma mooie herinneringen ophaalt uit hun Animotijd en de periode in het Nederlands team. Tevens schuift de aanvoerster van landskampioen Friso Sneek Nynke Oud aan en completeert Koos Nederhoed als toparbiter en internationaal VAR het illustere kwintet.

Inspirerende avond
Het Volleybalcafé kan 100 bezoekers herbergen. Er zijn thans nog slechts 25 kaarten beschikbaar voor deze inspirerende avond. Onder de bezoekers wordt ook nog een aantal kaarten voor de Super Cup tussen Friso Sneek en Sliedrecht Sport voor zondag 1 oktober weggegeven. “Tevens hebben we bijzonder leuk nieuws te melden van het Topsportfront, ”aldus Peter van der Meeren die niet meer dan dit kleine tipje van de sluier wil oplichten.

Belangstellenden voor deze mooie avond kunnen zich nog aanmelden via de onderstaande link www.friesscheepvaartmuseum.nl Kaarten voor het Sneker sportcafé kosten slechts 5 euro per persoon. Museumjaarkaart-houders krijgen gratis toegang. Voor de sportliefhebber een absolute must om aanwezig te zijn bij deze talkshow! Inoop vanaf 19.30 uur.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden