Nieuwe aanmeldingen voor het Nij Talint Orkest

De grote initiators Annewiep Bloem en Guus Pieksma (dirigent) van het Nij Talint Orkest in Gauw, na afloop van het concert, dat meer dan 100 bezoekers trok.
Foto Henk van der Veer

WOUDSEND/OPPENHUIZEN/GAUW- De drie optredens van het Nij Talint Orkest afgelopen weekend in Woudsend, Oppenhuizen en Gauw zijn niet alleen succesvol verlopen, maar leverden bovendien ook nog eens een handvol nieuwe leden.

Bij Nij Talint Orkest staat plezier voorop. Muziek is ontspanning en daarom is de pauze net zo belangrijk als de repetitie.

De nieuwe talenten die van het samen musiceren hebben geproefd weten van geen ophouden. Een van hen: “Ik heb nu de leukste hobby die er is”.

Nij Talint Orkest is begonnen bij en door ons verder ontwikkeld met muziekverenigingen in Friesland. Het is een concept, compleet met lesmethode en wervings/communicatiepakket, dat zijn succes ruimschoots bewezen heeft. Er kwamen honderden nieuwe muzikanten bij.
Een vereniging: “Nij Talint Orkest heeft ons inspiratie gebracht. We hebben met Nij Talint Orkest meer buitenstaanders betrokken bij onze vereniging. Dat voelt als waardering voor waar we mee bezig zijn”.

Start nieuwe Nij Talint Orkesten najaar 2021

  • Nij Talint Orkest Súdwest – 25 september 2021 – Koudum
  • Nij Talint Orkest Menaam/Berltsum/Deinum – 25 september 2021 – Menaam
  • Nij Talint Orkest Greidhoeke – 2 oktober 2021 – Spannum
  • Nieuw Talent Orkest Lage Mierde – 3 oktober 2021 – Lage Mierde
  • Nieuw Talent Orkest Vlissingen – 10 oktober 2021 – Vlissingen
  • Nieuw Talent Orkest Kattendijke/Wilhelminadorp – 10 oktober 2021 – Kattendijke
  • Nij Talint Orkest Ameland – 12 oktober – Nes (Ameland)

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden