Nachtafsluiting A7 Afsluitdijk 10 juni 2022

AFSLUITDIJK - De Afsluitdijk is in de nacht van vrijdag 10 juni 2022 van 22.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend tussen Den Oever en knooppunt Zurich in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Houtribdijk N307 en via de Flevopolder.

Er worden verschillende werkzaamheden tijdens deze afsluiting uitgevoerd, waaronder dijkverstevigingswerkzaamheden aan de IJsselmeerzijde, werkzaamheden aan portalen en het omzetten van wegafzettingen nabij het Monument en het gedeelte tussen Kornwerderzand en Zurich.

Nachtafsluiting zorgt voor betere doorstroming gedurende de dag
Rijkswaterstaat kijkt bij alle werkzaamheden hoe de hinder zoveel mogelijk beperkt kan worden. Er worden al veel maatregelen genomen om de hinder voor het wegverkeer te beperken, zoals het uitvoeren van de werkzaamheden vanaf het water. Om de doorstroming gedurende de dag te verbeteren, past Rijkswaterstaat nachtafsluitingen toe. Hierdoor zijn er overdag minder momenten waarop het verkeer stil komt te staan door zogenoemde verkeersstops. Daarnaast is een afsluiting van de A7 bij bepaalde werkzaamheden veiliger voor zowel weggebruikers als het werkverkeer.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden