MUZT Musicalopleiding houdt audities op 14 juli en 8 september

SNEEK- MUZT Musicalopleiding in Sneek houdt op vrijdag 14 juli en vrijdag 8 september audities voor het seizoen 2023-2024. Jongeren uit heel Friesland die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van zang, dans en acteren kunnen zich aanmelden. De audities zijn voor het eerste jaar van de opleiding. Het nieuwe seizoen van MUZT start na de auditie in september.

 

Belangstellenden kunnen zich voor een van beide data aanmelden. Dit kan via kunstencentrumatrium.nl/audities. De deelnemers ontvangen een uitnodiging en opdrachten per e-mail. De audities vinden plaats bij kunstencentrum Atrium in Sneek (Oud Kerkhof 11).

MUZT Musicalopleiding

MUZT is de musicalopleiding van kunstencentrum Atrium voor Fries talent tussen de 13 en 18 jaar. Ieder jaar staat MUZT met een grote productie in Theater Sneek. De vierjarige opleiding kan een springplank vormen naar het vervolgonderwijs binnen het vakgebied. Meerdere leerlingen deden de afgelopen jaren met succes auditie voor onder andere de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Ook voor leerlingen die geen professionele carrière ambiëren, vormt MUZT een goede basisopleiding in zang, dans en acteren.

De leerlingen van MUZT schitterden afgelopen april in Theater Sneek met de musical Legally Blonde. Op zaterdag 10 juni laat MUZT hoogtepunten uit de voorstelling zien bij het straatfestival Út Sneek.

Meer informatie over MUZT: www.muztmusicalopleiding.nl.

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden