Met VC Sneekbus naar WK Volleybal in Arnhem

SNEEK- Het aftellen is begonnen! Van 23 september t/m 15 oktober strijden op het WK  in Nederland de beste 24 vrouwenteams van de wereld om de titel.  VC Sneek heeft voor dit festijn op 25 september een bus inclusief 90 kaarten gereserveerd en biedt alle volleybalclubs in de gemeente Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren aan om dit onvergetelijke en eenmalige evenement bij te wonen.

200.000 toeschouwers

De wedstrijden worden in het Gelredome gespeeld waarbij op drie velden de poules worden afgewerkt. In totaal worden er meer dan 100 wedstrijden gespeeld en men verwacht in totaal zo’n 200.000 toeschouwers. Dat mag jij dus als volleyballiefhebber niet missen!

Volksfeest

“We hebben deze mooie actie bij VC Sneek uitgezet, maar we willen alle clubs in de twee gemeentes de gelegenheid geven om samen met ons naar het Nederlands damesteam te gaan en er een waar volksfeest van te maken”, bericht de organisatie.

Nederland- Kameroen

Om 13.00 uur zondag vertrekt de bus bij de Sneker Sporthal richting Gelredome. Om 16.00 uur vindt daar de interland plaats tussen Nederland en Kameroen op het uitverkochte hoofdveld met 9.000 toeschouwers. “Daarna bezoeken we nog de wedstrijd Duitsland tegen Bulgarije om 19.00 uur op het andere veld. Na deze wedstrijd vertrekt de bus weer richting Sneek”, deelt de organisatie mede.

Wil je onze eigen Marrit Jasper ook live zien spelen! Gaan dan mee met de VC Sneek WK bus en schrijf je in middels deze link www.vcsneek.nl/wk-bus zo spoedig mogelijk in. VOL =VOL! ! Jij kunt erbij zijn!!

Bron:VC Sneek

 

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden