Martini Bricks in Martinikerk Sneek

SNEEK- Op 29 en 30 december aanstaande wordt er in de Martinikerk in Sneek het lego-evenement MARTINI BRICKS geoarganiseerd. De Martinikerk een prachtig gebouw in het centrum van Sneek is de afgelopen tijd ingrijpend verbouwd en gaat de toekomst in als een multifunctioneel centrum waar niet alleen kerkdiensten worden gehouden maar waar ook ruimte komt voor muziek en theater maar ook voor andere publieksevenementen.

In de maand december wordt een pilot gedraaid en zullen tal van activiteiten in de kerk worden georganiseerd waaronder Martini Bricks. Lego wie heeft er niet mee gespeeld, Tijdloos en duurzaam speelgoed voor jong en oud. Het wordt een evenement met legobouwwerken, legodiorama’s met rijdende treinen maar ook een legomarkt met nieuwe en gebruikte legopakketten, bouwdozen en nog veel meer. Ook zijn er stands ingericht met lego onderdelen.

Locatie en bezoektarieven

Martini Bricks vindt plaats in de Martinikerk in het centrum van Sneek

De entree bedraagt € 6,50. Kinderen tot 4 jaar gratis toegang (onder begeleiding). Er is voldoende parkeergelegenheid in- en om het centrum van Sneek. Het evenement is voor het publiek geopend beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. .

 




Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden