Ludieke actie: ‘Martiniplein’ omgedoopt tot het ‘Brandmerckplein’

Foto aangeleverd

Sneek- De oplettende bezoekers aan de binnenstad van Sneek kunnen met ingang van de Sneekweek iets curieus opmerken bij het (voormalige) Martiniplein. Online marketing bureau Brandmerck uit Sneek heeft namelijk tijdens een ludieke actie het ‘Martiniplein’ omgedoopt tot het ‘Brandmerckplein’.

En het trok veel bekijks! Volgens voorbijgangers verzamelden een grote groep Brandmerckers zich op de hoek bij de Rabobank, waarna het naambordje van het ‘Martiniplein’ werd beplakt met een nieuw bordje. Namelijk die van het ‘Brandmerckplein’.

Onder luid gejuich en applaus werd vervolgens de champagne ontkurkt en werd er geproost op de nieuwe naam van dit historische plein. Dhr. Robert Hoekstra, één van de eigenaars van Brandmerck, werd gevraagd hoe het voelt wanneer er een plein naar je bedrijf wordt vernoemd.

Geheel in zijn rol zei hij al glunderend: ‘Een geweldige eer natuurlijk dat de Gemeente heeft besloten om dat te doen. En het voelt ook als een stukje erkenning voor jarenlang die inzet van iedereen. Van Brandmerck en van klanten.’

Toen dhr. Hoekstra werd gevraagd naar een boodschap voor de bezoekers van de Sneekweek zei hij het volgende: ‘Het is prachtig weer dus ik zou zeggen geniet er intens van en maak er echt een fantastische week van. Voor iedereen uit Sneek en ook iedereen buiten Sneek die hier langs gaat komen.’
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden