We hebben allemaal een bepaalde routine voor het slapen gaan. Maar wat is nu het beste als je het bed in duikt, je haar los? Of toch vast? En is met nat haar slapen wel een goed idee?

Slapen op satijn!

Katoen trekt vocht uit je lokken en dat resulteert in droog en pluizig haar. Ik zou daarom adviseren om te investeren in een zijden kussensloop van Balmain. Het geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en je behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Het resultaat? Je wordt stralend wakker met een fris gezicht, vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Bovendien helpt het ook om haarbreuk te voorkomen omdat het materiaal veel soepeler is dan katoen.

Los of vast?
Slapen met het haar los verhoogt de kans op wakker worden met een hoop klitten doordat je haar veel kan bewegen. Maak daarom bij voorkeur een losse lage vlecht of een losse staart. Gebruik dan wel een ‘zacht’ elastiek of eentje zonder metaal erin zoals een invisibobble. Probeer ook zo weinig mogelijk te gaan slapen met nat haar want dan is je haar een stuk kwetsbaarder en geeft het veel knopen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden