Als je zelf niet meer de keuze hebt om naar de beautysalon te kunnen gaan, wat doe je dan?

Het missen van ‘Beauty vrijheid’

Lifestyle pagina, bijdrage Hair Affair

Doe het zelf!

Thuis werken aan je huid kan heel goed. Dagelijkse verzorging in de vorm van reinigen en verzorgen zijn wel de basis voor een goede en gezonde huid.

Velen gaan regelmatig naar de schoonheidssalon voor de ontspanning, maar ook voor onderhoudswerkjes, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van haren bij de wenkbrauwen, lip, kin en of wangen. Maar ook de gerstekorrels, acne en/of andere onzuiverheden kan de schoonheidsspecialiste gemakkelijk verwijderen en onderhouden. Samen met de schoonheidsspecialiste werkt u met het op pijl houden van de voedingsstoffen in de huid. Een behandeling in de salon geeft een boost van deze werkzame stoffen aan de huid en op die manier kunt u uw huid thuis goed onderhouden.

Nu zitten we thuis en krijgen we die boost dus niet. Zelf blijven onderhouden is al een goede aanzet, maar we verliezen zo wel onze buffer in de huid aan werkzame stoffen. Pak dus zelf eens een extra diepgaande peeling en scrub je huid eens met een intensiever product. Ga er vervolgens eens heerlijk voor zitten om dat gezichtsmasker te benutten.

Wij hebben speciaal voor de ‘thuiswerkers’ een beautypakket samengesteld waar al deze producten inzitten. Kom dus even langs in de winkel, die op aangepaste tijden open is, voor deze en andere producten.

Blijf gezond en we helpen u straks weer met de heerlijke ontspanning van de beautybehandelingen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden