De nieuwe mens komt, in balans met onlicht.

Lezing Ferdinand van der Neut in Theater Lewinski

SNEEK - Deze lezing zal gebaseerd zijn op twee levensechte recente visioenen. Thema’s zijn de rol van het duister (ook wel onlicht genoemd) in de schepping, en de opbloei van een nieuwe mens die een nieuwe wereld bouwt. Bezielde handen bouwen bezielde structuren, en niemand anders dan de bewuste mens is in staat om een blijvend eerlijke, vrije en waarachtige wereld te creëren. De tijd van hopen op het oude is voorbij, en maakt plaats voor vertrouwen in het nieuwe, al zichtbaar in de ogen van de mensen om je heen.

Ferdinand van der Neut is een initiatiefnemer, heeft een voorliefde voor innovatie en vernieuwing, en is de opstarter van LuMens. Zijn persoonlijke en professionele ontdekkingstocht, zijn fascinatie over het verleden en zijn visioenen over de toekomst, waren de voedingsbodem voor het LuMens initiatief. Zijn wens is om bij te dragen aan het ontstijgen van de polarisatie in mensen en de wereld, door de huidige realiteit transparant te belichten, mensen te inspireren, en nieuwe richtingen te bekrachtigen.

Zondag 24 april 2022 / 15:30 / €15,00 vvk via lewinski.nl
Meer informatie op: www.tijdboeklumens.nl.

Na-afloop een hapje mee-eten? Kies dan ticket incl. diner. Eventuele dieetwensen/vegawensen graag vooraf aan ons doorgeven.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden