Lewinski hoopt op 30 mei haar deuren weer te openen

SNEEK- Lewinski hoopt op 30 mei a.s. haar deuren weer te openen! Op die dag komt de Anne Feenstra band optreden. In 2020 zouden ze hun 10-jarig bestaan vieren. Tante Corona dacht en denkt daar anders over. Alle optredens in binnen- en buitenland zijn doorgeschoven naar 2021. Maar de jonge heren hebben niet stil gezeten. In november 2020 is hun dubbel LP met de titel “dubbel en dwars” uitgebracht. Deze gaan ze ten gehore brengen in Lewinski. Na-afloop kunt u een maaltijd mee-eten (indien gereserveerd vooraf).

Op 5 juni a.s. komt Britta Maria naar Lewinski met hun show Aznavour mon Amour. Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse. (Matthijs van Nieuwkerk noemde hem één van de beste pianisten van Nederland) en accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems).

Met chansons in het Frans en een enkele (eigen)vertaling naar het Nederlands. Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven.

Wegens een beperkt aantal plekken spelen zij twee keer. Het middagconcert start om 15:30 en de avond om 19:30.

De weg naar alle kaartjes en info vindt u via www.lewinski.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden