Leerlingen groep 8 van de Thomas van Aquinoschool nemen afscheid met musical en stormbaan

SNEEK- Vandaag was het dan zover, de laatste schooldag van groep 8 op de Thomas van Aquinoschool in Sneek. Afgelopen dinsdagavond voerden de leerlingen een musical op.

Vanmorgen het afscheid van de basisschool. De kinderen hadden allemaal lekkere hapjes mee voor de lunch. Na een gezamenlijke lunch, was het tijd voor het uitzwaaimoment.

De kinderen moesten eerst de stormbaan opklimmen, de jaren op de basisschool waren ook niet zonder hindernissen. Twee leerkrachten van groep 8 stonden boven op de stormbaan om de leerlingen de school uit te duwen. Zo gleden ze de basisschool uit.  Ze werden op het plein uitgezwaaid in een erehaag door de andere kinderen.

Musical

Afgelopen dinsdagavond was de spanning om te snijden op de Thomas van Aquinoschool. Het was de afscheidsavond van groep 8. Ze hadden de afgelopen weken heel druk geoefend met de musical 'Wie steelt de show'.

In deze sprankelende afscheidsmusical is de grote vraag: wie steelt de show? Presentatoren Bob Babbel en Shirley Shine proberen het uit alle macht, maar de kijkcijfers van het programma zijn een drama. Dan gooien de zenderbazen het format om en lijkt de uitzending een succes te worden. Maar wie zijn toch die gemaskerde juryleden? En belangrijker nog: wat proberen ze te verbergen, een tekst van Benny Vreden.

De zaal was goed gevuld met ouders, oma's, opa's, broertjes, zusjes en andere belangstellenden. Groep 8 speelde de steren van de hemel.

Na de tijd was tijd voor een hapje en een drankje en de kinderen sloten de avond af met een disco.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden