Jubileumconcert 15 jaar Vocaal Ensemble Koarbizznizz Heeg

HEEG- Zaterdag 27 november a.s. viert vocaal ensemble Koarbizznizz het 15-jarig jubileum, met een concert in de prachtige St Joseph Kerk in Heeg. Na bijna 2 jaar gedwongen ‘vocale pauze’ weet Koarbizznizz op dit feestelijke moment opnieuw de juiste toon te treffen, met de kenmerkende variatie in muziekperioden en -stijlen.

Met een concertprogramma van ongeveer een uur wordt, deels a capella en deels met begeleiding van pianist Hessel bij de Leij, een gevarieerd muzikaal programma voor het voetlicht gebracht. Koarbizznizz werd in 2006 opgericht door dirigent Siebren Kramer. De leden komen uit verschillende windstreken van Friesland.

Inmiddels heeft het ensemble al vele concerten verzorgd, zowel in concertseries van culturele commissies als op eigen initiatief. Vocale kwaliteit, een aangename sfeer en een eigenzinnige presentatie staan daarbij centraal.

Concertbezoekers worden na het scannen van de Corona-QR code, om 19.30 u. verwelkomd met een heerlijke kop koffie en feestelijk stuk oranjekoek.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden