Joost Oomen wint brons Slimste mens

YSBRECHTUM- Joost Oomen is er niet in geslaagd om de titel ‘Slimste mens’ in de wacht te slepen. De oud-inwoner van Ysbrechtum werd derde tijdens de finale van het populaire tv-programma. Hieronder de post van Joost op zijn eigen fb-pagina.

 

“Zo! Dat was ‘m dan. Allereerst HARTELIJK GEFELICITEERD @lisaloebcabaret !!!!! Je was fantastisch en waarlijk de slimste. Ook gefeliciteerd voor de zilveren meneer van dit seizoen @bramdouwes

Ik vond het heel bijzonder om mee te mogen doen. Mijn dank gaat dan ook uit naar het geweldige team van @deslimstemens_nl . Jullie zijn stuk voor stuk fantastisch en ontzettend goed in jullie werk.

En wat dan nu? Aan een nieuwe voorstelling werken met @kruidkoekband , werken aan een nieuw boek over vissen op Salina met @josjekraamer en @uitgeverijquerido (Boekenweek 2022) en columns schrijven voor de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden.

Rest mij nog te zeggen dat ik ontzettend heb genoten van alle lieve berichten, duimen op straat en stories op Instagram. Ik had nog nooit fans, maar ik wil ze nu ook nooit meer niet hebben! Dankjulliewel!!”

 

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden