Je verjaardag vieren, ook in lockdown nog steeds een succes

INGEZONDEN - Je verjaardag; elk jaar is het weer een mijlpaal. Maar dit jaar is het anders. Met de grote lockdown wolk die nog steeds boven heel de wereld hangt, kan jij helaas geen groot knalfuif organiseren.

 Maar eigenlijk kreeg je toch al zweethanden bij de gedachte om dat te organiseren. Daarom kan je het gemakkelijk parkeren naar volgend jaar, of het jaar daarna. Tuurlijk begrijpen wij dat jij alsnog dit jaar jouw verjaardag wil vieren. Dit kan je dan ook gemakkelijk doen met deze 3 tips.

1. Terug naar toen

Als je voor bijvoorbeeld je partner toch iets leuks wilt doen voor zijn of haar verjaardag, is het altijd lachen om een ‘old school’ feestje te houden. Denk aan een feestje zoals toen hij of zij tien was! Haal de feestversiering, toeters en ballonnen maar boven en zet kaas en worst op tafel. Heb je nog een sjoelbak op zolder? Stof deze dan even af! Als je dit niet hebt, kun je uiteraard ook gemakkelijk een sjoelbak - of een ander typisch Nederlands spel huren. Zet ook meteen een nummertje van André Hazes op en jouw oud-Nederlands feestje wordt gegarandeerd een knaller.

2. Thuis restaurant?

Houden jullie van heerlijk eten? Dan kun je je keuken voor een avondje omtoveren tot een chique restaurant. Zet de tafel mooi met je beste servies en mooiste tafelkleed en kook een ware feestmaaltijd. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de lokale horeca te steunen. Niet alleen de snackbar om de hoek doet aan bezorging, in deze vreemde periode zijn er ook restaurants die maaltijden aan huis bezorgen die dat anders nooit doen, denk aan sterrenrestaurants. Veel geweldige restaurants bieden driegangenmaaltijden (vaak met bijpassende wijnen) aan om het hoofd boven water te houden. Smakelijk!

3. Verwen jezelf een keer

Deze lockdown zorgt bij velen voor behoorlijk wat stress. Daarom kan het fijn zijn om eens een dagje te genieten - zeker als het iemands verjaardag is! Zo kan het leuk zijn om een spadagje te houden voor iemands verjaardag. Zorg ervoor dat je gezichtsmaskertjes in huis hebt en zoek vooraf een paar leuke films op op Netflix. Zet lekkere voetbadjes klaar en kijk naar een leuke film met jullie voeten in het warme water. Je kunt dit nog wat fancier maken door bijvoorbeeld taart te eten en champagne te drinken… Go wild!

Kies een van deze tips, of allemaal! En maak er een mooie verjaardag van.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden