In september tweede ‘Sneeker Golfkampioenschap’ in St.Nicolaasga

SNEEK- Op zaterdag 10 september a.s. wordt het tweede Sneeker Golfkampioenschap gehouden. De eerste editie was vorig jaar op de baan van golfclub Gaasterland, en was een groot succes! Het leek geschikt voor een traditie! Dit jaar vindt het evenement plaats op de golfbaan van Burggolf in St Nicolaasga.

Waarom ‘Sneeker kampioenschap’?

Sneek telt een kleine 500 golfers (info NGF) en die golfers spelen allen op verschillende banen, of spelen misschien helemaal niet. Het leek een aantal leden van Gaasterland en St Nic. een mooi idee om al deze golfers elkaar te laten ontmoeten op een “Sneekers-only” in een gezellige en sportieve sfeer.

Woon je in Sneek en kun je golfen?

Meld je dan snel aan via Sneekerkampioenschap2022@gmail.com. Er geldt een limiet van 60 spelers. Dus wees er snel bij! Vermeld in je mail je naam, handicap, homecourse en je telefoonnummer.

De kosten zijn voor leden/ niet-leden € 25 resp. € 60. Dat is inclusief de greenfee voor 18 holes, koffiebuffet en borrelhap na afloop. Na ontvangst van je mail ontvang je een bevestigingsmail met verzoek om je bijdrage over te maken. We hopen veel Sneeker golfers te kunnen ontmoeten.

Ruim voor tijd ontvang je nog de definitieve dagindeling.

Met vriendelijke groet, Sikko Hulzenga, Jan Dijkhuis en Menno de Vries.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden