Studio Gert Jan Hermus verhuist naar Zeilmakersstraat 15

SNEEK- Vanaf 1 maart is Studio Gert Jan Hermus gevestigd aan de Zeilmakersstraat 15 in Sneek. Het nieuwe onderkomen van de studio komt in het voormalige pand van Titan. Vlak bij de afrit van de A7 naar de Hemmen.

GertJan: “In de afgelopen jaren is mijn studio verder geprofessionaliseerd. De combinatie van mijn manier van fotograferen en het geven van cursussen en workshops vroeg om een betere plek. Een flexibele ruimte met een mooie uitstraling. Die heb ik nu aan de rand van Sneek gevonden.”

Niet alleen het gebouw is nieuw. “In mijn nieuwe onderkomen kan ik meer gespecialiseerde workshops gaan organiseren. Zoals workshops portretfotografie en productfotografie. Het pand heeft hele grote ramen waardoor prachtig licht naar binnenkomt. Bovendien is het pand te zien vanaf de A7. En ik heb vanuit de studio een schitterend uitzicht over de landerijen!”

Naast het geven van cursussen en workshops biedt de studio ook fotografie voor particulieren en zakelijke klanten. GertJan: “In mijn nieuwe studio kan ik mijn klanten nóg beter van dienst zijn met bijvoorbeeld portretfotografie en productfotografie. Kortom, mijn verhuizing betekent voor mijn dienstverlening op alle fronten een upgrade.”
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden