Sterk & sVeer: Memmen on tour

Foto: Ying Mellema

SNEEK - Ondernemers worden steeds vindingrijker om toch maar hun toko draaiende te houden in deze coronatijd. Winkelmedewerkers van Sterk & sVeer gaan vandaag on tour met een heuse bus vol met Moederdag cadeautjes aan de man/vrouw te brengen. Hieronder de aankondiging:

Yes het is zover! Onze 'Memmen on tour' actie gaat vandaag beginnen! Harinxmaland is de eerste locatie die bezocht wordt. Eerlijk, dit thema hebben we lang naar gezocht, zonder denigrerend over te komen. Dat Memmen synoniem staat voor borsten is uiteraard waar! We zijn er trots op, trots om vrouw te zijn, dat je met alles wat je bent, wie je bent en wat je zou willen zijn vrouw bent! Ons team bestaat uit 10 prachtige vrouwen met alles er op en eraan! Ik ben daar als 'Oppermem' heel GRUTSK op!

Dit is de eerste week dat we met z'n allen zullen draaien als team, hadden we liever eerder gedaan maar de tijd besloot even anders! Het getuigd maar weer hoe mooi en Sterk ze in hun schoenen staan en dat ik het niet alleen hoef te doen! Vanaf 16.00 uur gaat de bus rijden, zullen we story’s maken en laten we weten waar we naar toe gaan!

Het worden prachtige dagen, Moederdag is bij ons voortaan 'Memmendag', voor alle vrouwen met of zonder memmen, met of zonder mem, met of zonder kind! #memmendag #vrouwen #memmen #grutsk #Odeaandesterkevrouw #sterkensveer #sneek #heeg #oudega #oppenhuizen #scharnegoutum #ijlst
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden