Sneker UP Projects levert Harkemase Boys als eerste Friese amateur voetbalclub Led Boarding

HARKEMA – Sportpark De Bosk heeft de uitstraling van de meest ambitieuze voetbalclub van Friesland, maar dat betekent niet dat de kaderleden van Harkemase Boys achteroverleunen. Het hoofdveld is verfraaid met 50 meter Led Boarding en dit is inmiddels in werking gesteld. Het levert nog meer uitstraling en prachtige communicatiemogelijkheden voor sponsoren op.

‘We zijn super trots. In een jaar dat alles moeilijker is, komen wij met Led Boarding. Dat geeft voor sponsoren mogelijkheden om een veel breder publiek te bereiken en de boodschappen aan te passen op de actualiteit’, aldus Sjoerd van der Wiel bestuurslid van de sponsorcommissie van De Boys. 

UPP uit Sneek

Samen met Egon Diekstra – eigenaar UPP uit Sneek – is hij tot een samenwerking gekomen waarbij de Led Boarding mogelijk is gemaakt.

‘Harkemase Boys is een prachtige club en een geweldig uithangbord voor Led Boarding. We zijn al actief bij vele 2e divisie voetbalclubs en hoofdklasse Hockey verenigingen en nu gelukkig ook in Friesland’, vertelt Diekstra tevreden.

De Harkieten hadden een bijzonder cadeautje voor Diekstra cs in petto: Een echte herder! Zie op tweede foto( even op eerste foto pijltje aantikken!)

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden