Nieuwe winkel aan het Grootzand: Seizoensgebonden

SNEEK- Midden in de coronatijd is Jacqueline Schaap haar eigen winkel ‘Seizoensgebonden’ begonnen, in een karakteristiek grachtenpandje aan het Grootzand 76a in Sneek.

“Het is geen doorsnee bloemenwinkel maar een winkel met droogbloemen en zijdebloemen. Ik maak natuurlijke objecten en blijvend bloemwerk op maat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ruime trendy collectie aan droogmaterialen, zijde en bijzondere takken”, vertelt een enthousiaste Jacqueline.

“De klant kan de materialen uitzoeken en eventueel een bijpassende vaas. Ook is het mogelijk om een eigen vaas te laten opmaken. Uiteraard in overleg en met gepast advies. Ik hou daarbij rekening met het interieur.”

Vaak hebben mensen het qua interieur goed op orde, maar ontbreekt er vaak een persoonlijk tintje. Hiervoor kun je bij mij terecht, een groene duurzame aanvulling die je interieur compleet maakt. Blijvend bloemwerk maakt je blijvend blij!

Naast het tijdloze bloemwerk en bijzondere potten en vazen vind je ook een collectie ‘Gebruikt Goed’ en onder andere glaswerk opgemaakt met hippe droogbloemen voor een betaalbare prijs.

Per seizoen heeft Jacqueline handgemaakte items. Ze werkt met de seizoenen mee en probeert hiervoor zo lokaal mogelijk haar inkopen te doen.

De winkel is open van donderdag t/m zaterdag van 10.00 uur -17.00 uur
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden