Nieuw advocatenkantoor in Sneek

SNEEK- Het nieuwe kantoor Douma, Oudman & Poiesz advocaten is per 1 september 2020 geopend. Drie ervaren advocaten zijn daarmee gevestigd in de Friese watersportstad Sneek.

Het kantoor identificeert zich met de regio, haar inwoners en de ondernemers. Douma, Oudman & Poiesz oftewel DOP advocaten, staat ondernemers en particulieren bij op verschillende rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, vastgoedrecht en faillissementsrecht.

Het kantoor staat voor kwaliteit en betrokkenheid en hanteert transparante tarieven voor de dienstverlening waarbij het voor ons voorop staat dat iedereen toegang tot het recht moet kunnen hebben. In haar visie mag er geen drempel zijn om u te voorzien van juridisch advies

DOP advocaten streeft naar bestendige relaties met haar cliënten en biedt om die reden voor ondernemers een juridisch dienstenpakket aan zonder poespas.

DOP advocaten verwelkomt u graag in haar pand aan de Tingietersstraat 14 te Sneek. Voor meer informatie raadpleeg de website www.dopadvocaten.nl.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden