Locals®Agency van start

SNEEK- Noord-Nederland is een creatief bureau rijker, want vandaag gaat in Sneek Locals®Agency van start. Founding partner Joey Hereman: “Met de komst van Pieter twee jaar geleden naar Locals®, toen nog uitsluitend een film/fotografie specialist, hebben we de ambitie uitgesproken om het beste creatieve bureau in Noord-Nederland te worden."

 

Dit is volgens de oprichters afgelopen jaar door Corona in een stroomversnelling gekomen. Klantvragen werden breder en beperkten zich niet meer tot film- en/of fotografie producties, maar richten zich ook op merkstrategie, branding en campagnes.

Locals®Agency doet het anders dan de gevestigde orde, vinden de founders. Door de samenstelling van het team werken ze niet zoals traditionele bureaus. Vriendschap ligt aan de basis van het bureau en dat voel je. Ze dagen merken uit om nét even verder te durven gaan, om (de juiste) impact te maken. Geen zakelijke contacten, maar vriendschappen sluiten.

Locals®Network

Met het Locals®Network werken ze met de juiste specialisten, die nodig zijn voor het project. DoP & partner Bas Koole: “In de filmwereld is het de normaalste zaak van de wereld om te werken met projectteams. Deze filosofie passen wij nu ook toe met ons Locals®Network bij opdrachten voor merkstrategie, branding en campagnes. Zodat we altijd het beste team hebben voor de opdracht.”

Nieuwe identity

Om zelf helemaal klaar te zijn voor de toekomst hebben ze samen met ontwerper Jop Quirindongo de eigen huisstijl aangepakt. Deze nieuwe identiteit sluit goed aan bij de volgende sta. Het biedt veel vrijheid, maar het heeft ook een volwassen uitstraling.

Toetreding tot VIA

Locals®Agency is ondertussen ook toegetreden tot brancheorganisatie VIA (voorheen de VEA). Dit is voor het bureau een logische keuze en bevestiging van de kwaliteit die ze willen waarborgen. Locals®Agency is het eerste bureau in Noord-Nederland dat zich hierbij aansluit. Locals®Agency werkt onder meer voor Royal Avebe, Versio, OrangeGas (OG), Poiesz Supermarkten, 24/7 KOOI en Shoeby.