Horeca opleidingen ROC Friese Poort koken gewoon door

SNEEK- Voor de Horeca is het een zware tijd, maar ook voor de studenten horeca van Roc Friese poort in Sneek, stages die niet doorgaan, en de lessen die momenteel niet live op school plaatsvinden. En waar het MBO al bijna een jaar mee te maken heeft de 1,5 meter regel op school, wat dus betekent hele kleine klassen.

Koken leer je niet uit een boekje, de studenten beschikken over een uitgekiend les en leer systeem van SVH horecatalent waarop ze alle theorie kunnen volgen met instructie. Maar er moet ook gekookt worden.

De docenten hebben naar alle eerste jaar een box aan huis gebracht met daarin verschillende ingrediënten om thuis toch bezig te kunnen zijn met de vaardigheden. Om zodoende toch de meters te maken die noodzakelijk zijn om een goede vakman te worden.

Inmiddels zijn de studenten lekker thuis aan het koken, en zijn vol enthousiasme maar missen jhun klasgenoten en hopen dat de horeca heel snel weer open mag zodat ze toch in het echt kunnen leren.

Wellicht komt u onze studenten snel een keer tegen als de horeca weer open gaat ! of in ons mooie school restaurant KIEM.

Volgt u de Horeca Roc al op de socials?

Facebook :Horeca Roc Friese Poort Sneek

Instagram:restaurantkiemsneek