Het ultieme doel van Cloetta in Sneek, is.....

SÚDWEST-FRYSLÂN - "Het ultieme doel is dat de medewerkers trots zijn op wat ze maken. Wij produceren kauwgom en snoep met bekende merknamen als KING, Red Band en Sportlife, Van de Cloetta-fabrieken zijn wij de enige die kauwgom maakt en dus ook de experts op dit gebied in huis hebben."

"De KING-pepermunt vormt één van de drivers voor de werknemers. Een product om trots op te zijn!” Cloetta is één van de grootste snoep producenten van Nederland. En niet alleen in Sneek zit een vestiging, wereldwijd zijn er acht fabrieken in vijf landen en de producten worden in maar liefst vijftig landen verkocht! “Medewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten en hun talenten optimaal benutten zijn dan ook belangrijke aspecten van ons werk. Het ultieme doel is dat de medewerkers trots zijn op wat ze maken en vol energie zitten, Als je hier werkt, merk je dat Cloetta veel ambitie heeft: je doet ertoe en je kunt je stempel drukken!”

Oude Oppenhuizerweg 6, 8606 JC Sneek | https://www.cloetta.com/en/images/sneek-the-netherlands/

Cloetta is één van de 75 bedrijven die aan het Werkfestival deelneemt aanstaande zaterdag. Benieuwd naar alle deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân? Check https://werkfestivalsneek.nl/aanmelden-bezoeker-festivalplein/ en schrijf je meteen in als bezoeker van het Festivalplein bij Lokaal 55! Voor het bezoeken van bedrijven is geen inschrijving nodig.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden