Franckema Reclamebelettering uit Sneek genomineerd voor SignÅ Award 2020

LEEUWARDEN- Voor de Sign+ Award 2020 zijn maar liefst 75 inzendingen binnengekomen die de breedte van het signvak bestrijken. Uit deze inzendingen heeft de vakjury 15 projecten genomineerd, verdeeld over 5 categorieën.

De SignÅ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de signbranche (maakindustrie voor visuele communicatie) en wordt georganiseerd door het vakblad SignÅ Magazine, een uitgave van Eisma Businessmedia.

Franckema Reclamebelettering genomineerd

Voor de voertuigreclame zijn een drietal bedrijven genomineerd, waaronder E. Franckena Reclamebelettering uit Sneek.

De bekendmaking van deze winnaars vindt plaats op vrijdag 6 november tijdens een hybride evenement. Deze avond worden ook de publieksfavoriet en de winnaar van de Fespa Nederland Innovatie Award uitgeroepen. De inzender van het overall winnende project krijgt naast de nodige publiciteit een award en een geldprijs van €1.000. Genomineerden worden voor deze bijeenkomst uitgenodigd, andere inzenders en belangstellenden kunnen de uitreiking online volgen.

Vakjury

De vakjury staat onder voorzitterschap van Henri Ritzen (Ritzen Design Consult, Spaubeek) en bestaat deze editie verder uit René Toneman (Silo, Den Haag/Amsterdam, winnaar Sign+ Award 2018), Hwie-Bing Kwee (Omnimark, Weesp en bestuurslid Fespa Nederland), Henriëtte Stoker (CQ Reclame, Winschoten), Tim Goedschalk (ROC WestBrabant/Curio) en Adriaan Versluis (NL Signing, Houten). Bij de beoordeling van de projecten heeft de vakjury onder meer gelet op originaliteit, de projectmatige en technische uitvoering, het innovatieve karakter en creatief materiaalgebruik.

Publieksfavoriet

Alle genomineerde projecten worden gepresenteerd in de septemberuitgave van het vakblad SignÅ Magazine en op de website Sign.NL/award. Ook het publiek kan zijn favoriet kiezen door te stemmen op een van de genomineerde projecten op deze site.

 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden