Een frisse wind door het kantoor

INGEZONDEN - Thuiswerken blijft de norm, maar er gloort hoop aan de horizon. De besmettingen met het coronavirus lijken wat af te nemen en op termijn is het mogelijk dat er weer versoepelingen van de coronamaatregelen komen. 

Veel mensen werken nu thuis en anderen doen dat zoveel mogelijk. Dat betekent dus dat veel kantoorpanden grotendeels leegstaan. Het is voornamelijk stil in de kantoren en zo blijft er helaas veel ruimte onbenut. Toch kan het feit dat kantoren nu grotendeels leeg staan ook mogelijkheden bieden. Waar het normaal gesproken niet te doen was om het interieur van het kantoor te vervangen omdat het werk op kantoor door moest gaan, is er nu alle ruimte om verouderdekantoormeubelen te gaan vervangen.

Waarom juist nu het interieur van uw kantoor vernieuwen?

Zoals eerder genoemd biedt het feit dat kantoren nu grotendeels leeg staan de mogelijkheid om het verouderde interieur te vervangen. Er lopen dan dus geen medewerkers in de weg tijdens het installeren van de nieuwe apparatuur en het opbouwen van de nieuwe kantoormeubelen. Het kan een fikse investering zijn, maar het lijkt wel op dat het binnen een aantal maanden weer mogelijk wordt om op kantoor te gaan werken. Doordat alles in een keer kan worden vervangen in plaats van stuk voor stuk, wat eerder vaak gebeurde om werkzaamheden niet te onderbreken, kunnen kosten worden bespaard. Ook is het heel goed mogelijk dat een grote partij nieuw kantoorinterieur voordelig kan worden aangeschaft.

Een nieuw begin in een vernieuwde omgeving

Misschien wel het belangrijkste wat u kunt bereiken met het vernieuwen van het interieur van uw kantoor is een positieve invloed op de stemming van uw medewerkers. Als we straks hopelijk weer normaal aan het werk kunnen, geeft het uw medewerkers een boost om in een vernieuwde omgeving aan de slag te gaan. Nieuwe bureaus, nieuwe computers en nieuwebureaustoelen: het draagt allemaal bij aan de sfeer van een nieuw begin. Naast het hernieuwde sociale contact tussen medewerkers zal het vernieuwde interieur van uw kantoor een positieve bijdrage leveren aan de nieuwe start die uw bedrijf zal maken. Zo hoeft de tijdelijke stilstand op uw kantoor geen achteruitgang te betekenen als u deze aangrijpt om vernieuwingen door te voeren.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Sneek

Wees loyaal – aan onze vrienden