Binnenstad Sneek spic & span

SNEEK- “De opening van het Watersport- en toeristenseizoen staat op punt van beginnen. We snakken allemaal naar een verdere heropening en een volle binnenstad. En we snakken ook allemaal naar wat meer onderling contact. Laten we dinsdag 30 maart tussen 10.00 – 12.00 uur allemaal de ramen van onze winkels en horecazaken wassen en de stoep voor onze zaak vegen! Als symboliek voor de opening van het Watersport- en toeristenseizoen en als voorbereiding op de verdere heropening van onze prachtige binnenstad. En om elkaar weer even op straat te spreken.”

Bovenstaande oproep deed de werkgroep Binnenstad Vereniging Ondernemend Sneek. En vanmorgen werd gehoor gegeven aan de oproep. Ook de gemeente SWF, Rooth Multiservice en Schoonmaakbedrijf Van Dijk & De Boer helpen deze schoonmaakmorgen mee en maakten het straatmeubilair en de grachten schoon.

185 tompoezen

 Voordat de succesvolle schoonmaakactie begon trakteerde de Vereniging Ondernemend Sneek 185 VOS- tompoezen aan de ondernemers.

“Zie het als symbool voor de opening van het Watersport- en toeristenseizoen en om perspectief te bieden op een snelle heropening van de stad.” aldus Jan Gerbrand Krol, binnenstadmanager in Sneek.